Home Politike Asambleja e PS/ Rama: Shqipëria është ngritur në nivel tjetër, dy janë...

Asambleja e PS/ Rama: Shqipëria është ngritur në nivel tjetër, dy janë arsyet që e pohojnë

Kryeministri Edi Rama në fjalën e tij në Asamblenë Kombëtare të Partisë Socialiste tha se Shqipëria ka hyrë më një fazë të re, është ngritur në një nivel të ri.

Sipas tij dy janë ato që e pohojnë këtë gjë, sezoni i jashtëzakonshëm politik dhe impakteve të organeve të drejtësisë.

“Shqipëria ka hyrë më një fazë të re, është ngritur në një nivel të ri. Ka plotë arsye që e pohojnë këtë të vërteët por dy janë pohimet e kësaj.

Sezoni i jashtëzakonshëm turistik i kërij viti. Dhe e dyta impakti i oragneve të drejtësisë në këtë periudhë progresi. Të kuptohemi drejt qysh në fillim.

Ky është vetëm një fillim, nuk është maja ku duam të arrijmë në fund të kësaj dekada. Rruga drej asaj maje është përpjetë, sfidat janë edhe më të mëdha. Shqipëria e 10 viteve më parë kishte po këto hije por nuk ishte një destinacion turistik europian”, tha Rama.

Previous articleNetanyahu propozon ndërtimin e një kablloje optike në të gjithë Mesdheun
Next articleLISTA/ Berisha dhe deputetët e tij konfirmuan pjesëmarrjen në takimin e thirrur nga Bardhi