Home Humor Armand Teliti rrihet me Doklead Ademin me pështyma, xhaxhi militanti shpjegon arsyen...

Armand Teliti rrihet me Doklead Ademin me pështyma, xhaxhi militanti shpjegon arsyen e rrahjes

doklead ademiXhaxhi Militanti, ka ardhur gjithë nerva në redaksi dhe pasi është ulur në vendin e tij ka thënë se në PD-në e Durrësit ka vetm shkërdhata. Mbeska e tij që kishte ardhur me minifund po pa brekë ka hapur shalët dhe i ka thënë se ti gjysh rren, ti gjysh nuk je i sinqertë dhe fjalia që e ka bërë më shumë është që ajo i ka thënë se goja është si ai vendi që edhe pse në shalë të bardha për t’u dukur duhet hequr leshi. Tëmën e sëmës ka thënë shoku Pilo se kjo mbesa ime ime i di të gjitha dhe më pas ka goditur me shkelm mbesëkën që pas kaq muajësh ja mësuam emrin që e kishte Manda. Botuesi i gazetës e ka puthur Mandën dhe i ka kërkuarndjesë që ajo kishte emrin e kryetarit të ri të Qarkut! Ai është përlotur në falje dhe i ka thënë se atë do ta duan po aq shumë sa duan dhe Mandën e qarkuit, ndrsa një nga vajzat është irrituar dhe ka thënë se atë do ta duan sic duan Xenin. Xhaxhi militanti ka thënë se në PD janë shtuar radhët për të bërë poema po sherri i madh ka ndodhur mes Telitit dhe Ademit. Ky i fundit ka sharë nga mbesa xhaxhi militantin , ndërsa ky i fundit i ka thënë se pot ë kishte loqe nuk kihste pse shante. Ai i ka thënë se me tubacionet që ka shtrirë ka lagur gjithë qytetin, ndërsa xhaxhi militant i ka thënë se ti mor djalë nre një hereë tubacionin tënd se po ta lagin të tjerët truallin. Po kjo ka qenë vetëm një pjesë e konfliktit. Më pas aty sipas xhaxhi militantit ka plasur një sherr i madh. Doklead Ademi aka ardhur i palarë dhe ka thënë se se nuk ka bythë Manda që ti ndërpresë invstimin atij…. Ka ndërhyrë Igli që i ka thënë se Manda ende nuk ka fiormosur, po Klajdi ka qenë i egërsuar dhe i ka thënë se nuk e kishte fjalën për investimet, po thjeshtë për poemën që i ka bërë të humbasë interesimin e elektoratit të majtë që i ka punësuar djathtas . Manda ka filluar të qajë dhe ka thënë se ai ishte nga vajza që kurrë nuk i kishte tradhëtuar burrat e PD-së. Pas kësaj ai ka përmendur disa emra. Klajdi është egërsuar dhe i ka thënë se poema e tij është më e mira , madje ajo ja kalon dhe asaj që është bërë për nën Shqipëri nga Agolli. Ti je komunist i ka thënë Manda se Agolli nuk e ka shkruar atë poemë atë e ka shkruar Ismail Kadareja, Dritëro Agolli ka shkruar “Shqiponjat fluturojnë lart” . Klajdi ka shkuar dhe më tej kur ka thënë se Manda është një kokërr psikopati që për të kuruar veten ka hapur farmaci. Ik ore byth shpartallum i ka thënë Manda, ti ke marrë peng spitalin e Durrësit dhe më jep leksione mua për mjeksinë. Ndërkohë ka hyrë xhaxhi militant dhe pasi i ka puthur të dy i ka thnë Klajdit:
-Klajdi djalë …ta ndërpreva poemën se më tha Kol qorri…po mos kujto se nuk ta kam mbaruar…ta kam mbaruar biri im …po Manda më tha ta ndërpresë poemën tënde dhe më tha se kisha gabuar që karrieren e tij e kasha filluar vonë në poemë. Ndaj po i shtoj ca vargje o Klajd i thashë se janë vargje zemre, se janë vargje që më dalin nga shpirti , se janë vargje për njerëzit e popullit, se janë vargje që është për t’ua qirë strofën.

O Armand , Armand Teliti
Shumë shpejt bëre karrier
E nise punën si politikan
E na dole p…, ordiner

Djalë i ri me plot talent
Si ty nuk kish tjetër
Kujt i shkonte ndërment
se do shisje bythen për një mjekerr

Të deshi fot fshati
Për hatër të tij u bëre kryetar
Po që je bërë i bukur mor m…
Dhe rrezikon të hash ndonjë k….

Previous articleIndrit Buka: Qeveria na i hoqi 8.7 milionë nga fondi për të paguar CEZ-in
Next articleBanorët e Hamallaj denoncojnë vjedhjen e tokave të tyre për qëllime korruptive