Home Maqedonia Arifi vizitoi shoqatën e pensionistëve të Tetovës

Arifi vizitoi shoqatën e pensionistëve të Tetovës

arifiKandidatja për kryetare të komunës së Tetovës, Teuta Arifi sot vizitoi shoqatën e pensionistëve të Tetovës para të cilëve shpalosi programin e saj zgedhor dhe shfrytëzimin e potencialeve të qytetit tonë në funksion të zhvillimit dinamik kulturor,ekonomik dhe shoqëror.

Në këtë takim u bisedua mbi jetësimin praktik të Memorandumit për bashkëpunim të nënshkruar mes Shoqatës së pesionistëve dhe Shoqatës së njësive të vetqeverisjes lokale, përkrahjen e aktiviteteve të organizuara nga shoqata e pensionistëve si dhe shtimin e parqeve për çlodhje dhe këndeve për fëmijë.

Previous articleThaçi: Sot ditë historike për Kosovën dhe rajonin
Next articleTom Cruise, i lumtur përkrah Kurylenkos