Home Aktualitet Ardhja e emigrantëve për festat e fundvitit, rëndohet trafiku në disa akse...

Ardhja e emigrantëve për festat e fundvitit, rëndohet trafiku në disa akse rrugore, më problem Fier-Roskoveci

Ardhja e emigrantëve për festat e fundvitit ka rikthyer trafikun në pjesën më të madhe të akseve rrugorë në Fier.

Duke shkaktuar kështu vonesa në lëvizjen e automjeteve. Aksi rrugor Fier- Roskovec, është një nga rrugët më të frekuentuara edhe në ditë normale, por lëvizja në ditët e festave kur të gjithë largohen për të vendlindje, por edhe për në kufi me Greqinë, e ka shtuar fluksin.

Previous articleLufta në Ukrainë/ Zelensky u kërkon trupave të tij të përgatiten për më shumë sulme nga Rusia
Next articleBarrikadat në Kosovë, Rusia me sytë nga Ballkani: NATO dhe BE nuk do të ndërhyjnë