Home Politike “Antimitingu, jo surprizë”/ Shano: Mitingu i BE nesër në Tiranë, ngjarje e...

“Antimitingu, jo surprizë”/ Shano: Mitingu i BE nesër në Tiranë, ngjarje e bukur herëparë në trojet tona

Analisti Dritan Shano ka komentuar samitin eperbashket te lidereve te vendeve te BE dhe Ballkanit Perendimor si dhe protesten e opozites te lajmeruar ne te njejten dite, me 6 dhjetor.

Shano shprehet se takimi i BE ne Tirane eshte ngjarja me e bukur herepare ne trojet tona, ndersa antimitingu i Berishes jo surprize.

Ndersa interesi i shqiptareve sipas tij, nuk perputhet me antimitingun.

Postimi i Shanajt:

Mitingu i BE nesër në Tiranë, ngjarje e bukur herëparë në trojet !

(a jemi të dalluar apo thjesht se nuk prishim punë, çështje tjetër) Antimitingu, jo surprizë.

Është e qartë – interesi i shqiptarëve normalë me atë të antimitingut nuk përpuqen. Uroj të nderohemi si mikpritës!"Antimitingu, jo surprizë"/ Shano: Mitingu i BE nesër në Tiranë, ngjarje e bukur herëparë në trojet tona! Uroj të...!

Previous articleNesër Samiti, ja linjat e autobusit që do të pezullohen
Next articleVIDEO/ Brenda ambienteve ku do të zhvillohen takimet e liderëve Europian