Home Aktualitet Anëtarët e rinj të KLP-së, kandidojnë 4 prokurorë

Anëtarët e rinj të KLP-së, kandidojnë 4 prokurorë

Në garë për të qenë pjesë e Këshillit të Lartë të Prokurorisë janë katër prokurorë. Pas thirrjes së bërë nga Prokuroria e Përgjithshme, kanë shprehur interes për të qenë pjesë e KLP, Sokol Stojani, Ludovik Doda, Deniona Katro dhe Zeqir Hodo.

Anëtarët që kishin mandat 3-vjecar, do të zëvendësohen brenda dhjetorit 2021, ndaj postet e tyre do të zëvendësohen me të tjerë.

SOURCEBulevard News
Previous articleRama: Ata që vënë zjarre të kalben në burg, rritje rroge për emergjencat civile
Next articleNën efektin e alkoolit, bie nga anija në Vlorë e reja