Home Politike Ambasada Amerikane del me njoftimin shumë të rëndësishëm

Ambasada Amerikane del me njoftimin shumë të rëndësishëm

“Shtetet e Bashkuara janë të angazhuara ndaj sigurisë së aleancës së NATO-s dhe partnerëve tanë në botë”, kështu ka njoftuar Ambasada e SHBA në Tiranë. Kjo sipas amasadës vërtetohet edhe nga fluturimet e sotme të avionëve B-52 në qiejt e të gjitha vendeve të NATO-s.

Ambasada shkruan:

“Shtetet e Bashkuara janë të angazhuara ndaj sigurisë së aleancës së NATO-s dhe partnerëve tanë në botë. SHBA operojnë në të gjithë globin dhe u përgjigjen sfidave në mjedisin operacional me fleksibilitet dhe shkathtësi. Fluturimet e sotme të avionëve B-52 në qiejt e të gjitha vendeve të NATO-s vërtetojnë angazhimin e Shteteve të Bashkuara” https://bit.ly/3bgySqZ #NeJemiNATO

?? | Shtetet e Bashkuara janë të angazhuara ndaj sigurisë së aleancës së NATO-s dhe partnerëve tanë në botë. SHBA…

Posted by U.S. Embassy-Tirana on Friday, August 28, 2020