Home LifeStyle Adriana Matoshi dekorohet me çmimin ‘Aktorja më e mirë’

Adriana Matoshi dekorohet me çmimin ‘Aktorja më e mirë’

Aktrimi i mirë në filmin e fundit e ka shpërblyer më një çmim Adrianën.

Filmi ‘Aga’s House’ javë më parë bëri debutimin e tij në kinematë shqiptare.

Në këtë film Adriana Matoshi luajti një nga rolet kryesore, dhe aktrimi i saj ishte për çdo lavdatë po ashtu po vlerësohet edhe nga festivalet filmike.

Matoshi është dekoruar me çmimin ‘Aktroja më e mirë’ nga ‘Oda Tetova Film Festiva;’, pas këtij çmimi urimet nuk munguan për aktoren nga miqtë dhe kolegët e saj.