Home Politike Abuzuan me ligjin! KQZ çon për ndjekje penale anëtarët e grupeve të...

Abuzuan me ligjin! KQZ çon për ndjekje penale anëtarët e grupeve të numërimit të votave

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi pas verifikimit paszgjedhor ka vendosur të gjobisë sekretarët e Komisioneve Zonale të Administrimit Zgjedhor, si dhe të çojë për ndjekje penale anëtarët e grupeve të numërimit të votave që shkelen ligjin.

Celibashi deklaroi se do t’i adresohen Prokurorisë të gjitha rastet që rezultojnë me shkelje pas procesit të verifikimit paszgjedhor.

vijon…