Home LifeStyle A je i lumtur? Bëja vetes këto 3 pyetje!

A je i lumtur? Bëja vetes këto 3 pyetje!

Lumturia është si një pushim përrallor.

Kurrë nuk mund ta dish se ku do ta gjesh lumturinë, apo si të arrish atje, mirëpo do ta dish kur ke arritur.

Bëni vetes këto 3 pyetje për të ditur se a jeni vërtetë i lumtur…

Cili është mendimi i parë që më vjen në mend kur zgjohem?

Ajo që mendon po sa të zgjohesh vendosë se si do të shkojë dita jote. Prandaj biznesmen të suksesshëm kanë rutina strikte ku meditojnë, bëjnë Yoga, luten dhe shijojnë një mëngjes në qetësi.

A janë synimet që po i arrij në vijë me qëllimin tim?

Synimet në jetë janë çelësi për tu orientuar në jetë. Bëni një listë të tre qëllimeve kryesore që jeni duke munduar ti arrini. Nëse mendoni se ato të japin një ndjenjë plotësimi e lumturie, atëherë PO, ju jeni të lumtur!

A e kam prioritet shëndetin tim?

A kujdeseni për shëndetin tuaj mjaftueshëm? Janë gjërat e vogla ato që lënë impakt të madh në shëndetin dhe lumturinë tuaj!

Kujdeseni që të bëni ndryshime të vogla në ditën tuaj, deri sa të të zgjoheni në një mëngjes e e dini që jeni të lumtur!

Previous articleDurrës, automjeti aksidenton për vdekje 70-vjeçarin
Next articleShqiptarët nuk ka pse t’iu përgjigjen barbarëve, sepse barbarët janë të mundur dhe shqiptarët janë fitues të luftës