Home Politike Konferenca e Kryetarëve: Seanca plenare më 25 maj, 5 dhe 8 qershor

Konferenca e Kryetarëve: Seanca plenare më 25 maj, 5 dhe 8 qershor

Konferenca e Kryetarëve miratoi programin e punës së Kuvendit për periudhën 22 maj-30 qershor dhe kalendarin e punimeve për periudhën 22 maj-9 qershor 2023.

Në drejtimin e kryetares së Kuvendit, Lindita Nikolla, sot u zhvillua mbledhja e Konferencës së Kryetarëve.

Mbledhja shqyrtoi dhe miratoi programin e punës së Kuvendit për periudhën 22 maj-30 qershor dhe kalendarin e punimeve për periudhën 22 maj-9 qershor 2023.

Konferenca vendosi zhvillimin e seancave plenare në datat 25 maj, 5 qershor (në përfundim të javës së gjelbër) dhe 8 qershor 2023.

Previous articlePatriotizmi, proamerikanizmi si dhe guximi për të vertetën e për lirinë kundër autokracisë e korrupsionit do ringrenë Partinë Demokratike
Next articleKandidati i dyshes Berisha-Meta për Kamzën s’njeh humbjen, Hoxha: Kemi pamje filmike, do i çojmë në KQZ! Kanë vjedhur votat me formulë të paracaktuar