Home Aktualitet Vazhdon rekrutimi i FA në Durrës!

Vazhdon rekrutimi i FA në Durrës!

Pas Korçës, Vlorës dhe Elbasanit, në disa qyteteve të tjera sot vijon informimi për rekrutimin në FA.

Më herët vetë ministri Peleshi u ka bërë thirrje të rinjve të konsiderojnë karrierën si ushtar ose detar. Fushata e rekrutimit do të zgjasë deri më 20 Janar dhe aktualisht janë 400 vende vakante të lira.