Home Kuriozitete ‘500’ klasike e Fiat do të vijë si modeli i parë elektrik...

‘500’ klasike e Fiat do të vijë si modeli i parë elektrik nga gjigandi i autoveturave italiane

500 vetura e re Fiat do të jetë elektrike vetëm kur të arrijë në Mbretërinë e Bashkuar në fillim të vitit të ardhshëm. Mbërritja e parë në formë të konvertueshme, “500” e re është vetëm një përsëritje e ikonës italiane pas origjinalit të vitit 1957. Ajo ka mjaft ngjashmëri me pamjen e modelit që u lançua në vitin 2007 dhe vazhdoi të bëhet një sukses i pabesueshëm i shitjeve për kompaninë Fiat.

Pamja e jashtme është evoluar nga ajo e 500 aktuale. Ekzistojnë linja më të mprehta, por i njëjti stil i lezetshëm i origjinalit mbetet në modelet e dritës dhe parakolpit. Tashmë funksionojnë dorezat e dyerve, siç bëjnë edhe fenerët LED dhe dritat e bishtit.

Edhe pse dizajni i jashtëm është gjerësisht i ngjashëm, të gjitha ndryshojnë brenda, duke adresuar një nga pikat më të dobëta më të mëdha të rrymës së 500. Pulti është shumë më i gjerë dhe sasia e kutisë së automjeteve zvogëlohet ndjeshëm për një pamje të përgjithshme shumë më të pastër.

VIABulevard News
SOURCESCAN
Previous articleYlli i Tottenham e përjeton rëndë eliminimin, shkon në tribunë për t’u përleshur me tifozët
Next articleKuvendi shqyrton aktin normativ për paketën anti-KÇK