Home Politike Paloka e Luku takim me banorët e Ishmit: Fryma e fitores rritet...

Paloka e Luku takim me banorët e Ishmit: Fryma e fitores rritet çdo ditë

Kandidati i PD në qarkun e Durrësit, Edi Paloka ka zhvilluar një takim me banorët e  Ishmit ku ka qenë i shoqëruar edhe nga kandidatja, Manjola Luku. Paloka shkruan se Ishmi ka vuajtur këto 8 vite nga indiferenca e qeverisë.
‘Fryma e fitores rritet cdo dite , cdo moment! Ishmi indiferencen dhe braktisjen e qeverise e ka vuajtur ne keto tete vite , por sot si shumica e shqiptareve pret ndryshimin e madh me 25 prill.
Sot u takova dhe me banore te Ishmit. Shpresa dhe besimi tek PD ishin mesazhi qe mora prej tyre!”shkruan Paloka.