Home Aktualitet 21 numërues akuzohen nga KQZ për falsifikim dokumentesh dhe shpërdorim detyre

21 numërues akuzohen nga KQZ për falsifikim dokumentesh dhe shpërdorim detyre

21 numërues akuzohen nga KQZ për shpërdorim detyre dhe falsifikim dokumentesh.