Home Politike Tentativat e grupit FRPD-së ‘dështuan’! Berisha niset vetë drejt selisë së PD

Tentativat e grupit FRPD-së ‘dështuan’! Berisha niset vetë drejt selisë së PD

Berisha do të jetë i shoqëruar nga Komisioni për Rithemelimin e PD-së, dhe do të bëjë një deklaratë nga selia blu.

Më herët ishin të rinjtë e FRPD-së dhe anëtarë të Komisionit për Rithemelimin e PD-së që shkuan në selinë blu dhe tentuan të hapin derën, por ajo ka qenë e mbyllur.

vijon…