Home Politike ​​​​​​​Mbyllja e shkollave turke/ Rama: S’ka nevojë për konspiracione, s’kanë zbatuar ligjin!...

​​​​​​​Mbyllja e shkollave turke/ Rama: S’ka nevojë për konspiracione, s’kanë zbatuar ligjin! Përdorimi i fëmijëve tregon ndërgjegje të ulët

Kryeministri Edi Rama ka reguar pwr mbylljen e shkollave turke.

‘Pas çdo vendimi kërkohet një qëllim tjetër nga i vërteti dhe bombardohet publiku me lajme të rreme e me teori konspiracioni! S’ka asgjë të tillë dhe asnjë qëllim tjetër përveç zbatimit të barabartë të ligjit në rastin e heqjes së një liçence shkolle si plot të tjera më parë.

Të shesësh godinën ku ke lejen e aktivitetit shkollor dhe të hapësh aktivitetin diku tjetër, pa marrë lejen sipas ligjit, pa plotësuar kriteret e pa përmbushur standartet e kërkuara ligjërisht, është një shkelje për të cilën ligji parashikon heqjen e liçencës.

Përdorimi i fëmijëve pastaj për të fshehur fajin karshi ligjit, prindërve dhe vetë nxënësve, duke luajtur rolin e viktimës së qeverisë, kur në fakt je verifikuar jo një po dy herë në shkelje, tregon ndërgjegje të ulët në raport me misionin e lartë të një vatre edukimi.’- shkroi Rama