W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ja lista e personave që do te miratohet për ndihmë ekonomike në këshillin bashkiak të Durrësit

Varferia-625x401

Duke u mbështetur në nenin 42/1 të Ligjit 9355, date10.03.2005 “Për ndihmën dhe Shërbimet Shoqërore” i ndryshuar, Vendimi Nr 904, date 12.12.2012 “Për percaktimin e kritereve, të procedurave dhe dokumentacionit te perfitimit të ndihmës ekonomike në zonat pilot”, administratorët e seksionit të ndihmës shoqërore i propozojne Këshillit të Bashkisë se janë paraqitur për aplikim 410 […]

Ndarja e re, Dako rreth 6 mijë vota para si kandidat i koalicionit PS-LSI në bashkinë e Durrësit

Bashkia Durres

Ndarja e re territorial do të riorganizojë bashkinë e Durrësit duke i dhënë asaj në përbërje edhe tri komuna dhe dy bashki të tjera, që kanë qenë njësi vendore më vete. Kështu në vijën administrative të bashkisë së Durrësit do të jenë dhe komunat e Ishmit, Katundit të Ri, Rrashbullit dhe bashkitë e Manzës dhe […]

Familjet mafioze dhe grupet kriminale në Durrës të pacënuar nga askush

familjet mafioze

Rezultatet e policisë së rendit në Durrës në një sërë drejtimesh nuk kanë pasur ndonjë efekt të lartë në këndvështrimin e qytetarëve lidhur me krjimin e klimës së sigurisë. Efektivat e ministrit Tahiri kanë çliruar në mënyrë të ndjeshme qytetarët nga makthi i madh i pasigurisë në rrugë nga zhurmat dhe shpejtësia makinave. Ndëshkimi i […]

Qendra shëndetësore, autoambulanca dhe personel të gatshëm në të gjitha plazhet e mëdha të Durrësit

urgjenca

Drejtoria e shëndetit publik në Durrës ka marrë një sërë masash për të krijuar besueshmëri sa më të lartë për pushues që frekuentojnë bregdetin. Nisur nga kërkesat në rritje si dhe detyrimi për të afruar për pushues shërbim shëndetësor në kohë dhe me cilësi, kjo drejtori ka vendosur të mbajë gjatë gjithë sezonit turistik katër […]

Durrës: Shteti afron miliona euro, bizneset refuzojnë punësimin e punëkërkuesve

Durresi bulevardionline

Asnjë efekt pozitiv nuk ka dhënë shuma që qeveria shqiptare ka afruar për politikat e punësimit në Durrës. Janë 2.7 milion euro që Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë ka vendosur t’ia kalojë zyrës së punës në qytetin bregdetar në kuadër të nismës për të ndihmuar bizneset në hapjen e vendeve të punës. Burime zyrtare […]

Policia qarkullimit rrugor në gatishmëri të plotë përgjatë gjitha akseve rrugore në Durrës

Policia-Rrugore

Në analizën e 300 ditëve, kreu i Hekurudhës shqiptare, Genci Alizoti është shprehur me nota optimiste për punën që është bërë ndërsa ka shtuar nevojën e ndihmës më të madhe nga qeveria me qëllim që kjo ndërrmarje e madhe të dalë përfundimisht nga gjendja që e kanë katandisur vitet e qeverisjeve të mëprashme. “Më duhet […]

Genci Alizoti: Prishja e stacionit të trenit në Tiranë, marrëzia më e madhe në Evropën e qytetruar

Alizoti_5

Në analizën e 300 ditëve, kreu i Hekurudhës shqiptare, Genci Alizoti është shprehur me nota optimiste për punën që është bërë ndërsa ka shtuar nevojën e ndihmës më të madhe nga qeveria me qëllim që kjo ndërrmarje e madhe të dalë përfundimisht nga gjendja që e kanë katandisur vitet e qeverisjeve të mëprashme. “Më duhet […]

Flet më së fundi drejtori Selim Belortaja: Porti i Durrësit në ditë të vështira

analiza e portit 01

Xhevahir Gradica / Drejtori i përgjitshhëm ekzekutiv i Autoritetit Portual në Durrës Selim Belortaja së fundi ka thyer akullin duke pranuar të flasë për gjendjen ekonomike e financiare të rrënuar të shoqërisë. Gjatë analizës së 6-mujorit të parë të këtij viti Belortaja është detyruar të pranojë se pararendësit e tij kanë përgjegjësi të madhe për […]

Pushteti lokal në qarkun e Durrësit shpërfill vendimin e qeverisë për plazhet private dhe publike

PLAZHIN-E-DURRESIT

Nga Xhevahir Gradica / Plazhet e bregdetit të Durrësit kanë shpërfillur plotësisht Vendimin numër 175, datë 19.3.2014 “Për disa shtesa dhe ndryshime në vendimin nr. 358, datë 1.6.2012 të këshillit të Ministrave “Për sigurinë në det, plazhe dhe në ujrat e brndshme në thellësi të territorit””. Edhe pse vendimi i fundit me përmirësimet e parashikuara […]

Sot Partia Demokratike e Durrësit zgjedh kryetarin mes pesë kandidatëve

MK_1

Nga Xhevahir Gradica / Sot antarësia e Partisë Demokratike në Durrës do të vendosë për kreun e degës gjatë procesit zgjedhor që do të nisë në orët e paradites. Janë 560 delegatë të ftuar për të qenë pjesë e këtij procesi që vjen një herë në katër vite në strukturat politike. Për dy muaj rresht […]

Na ndiqni dhe ne facebook

Voto dhe ti sondazhet tona:

Nese do te beni pushime verore kete vit, a do ti beni ato ne Shqiperi?
Po
Jo
Nuk mund ta di
View Result
See all polls and results
ujesjellesi ukd 1 faqe per gazeten_Page_2 rsz_reklama_orkidese_

© 2014 Gazeta Bulevard. All Rights Reserved. Log in -